Geruchten op permanente laserontharing

Op de behandelde plaatsen is ongewenste haargroei tot 95% verminderd. Een eventuele resterende hoofdharen mogen dunner en lichter met kleur zijn.

Bezit u dan ook een belangstelling ofwel wilt u dan ook informatie? Vul onderstaande informatie in en één over de specialisten neemt aanraking betreffende u op.

Okee, gevaren kan zijn een groot woord, doch toch: luister en huiver. Daar bestaan namelijk gevallen bekend aangaande lieden die door een behandeling betreffende IPL juist méér haargroei kregen vervolgens tevoren! Het komt ook niet op grote schaal voor, maar zeker: het zal jouw maar voordoen. Overeenkomstig onderzoekers is een oorzaak gelegen in het feit dat een IPL verzorging in welke verschillende gevallen niet geleid bezit tot vernietiging, doch tot beschadiging aangaande het haarzakje.

Ten eerste wensen we u vragen juist de productinformatie over desbetreffende apparaten te bestuderen.(Die kan u dan ook ontdekken en/of downloaden op een website betreffende de fabrikant of leverancier) Hetgeen ons opvalt kan zijn dat in veel gevallen via fabrikanten niet (expliciet) gesteld wordt dat daar met permanente ontharing sprake zou zijn na treatment met hun apparaat.

Tevens is het essentieel om te vermelden dat we nimmer met koopjes werken, wij hanteren standaard scherpe prijzen. De prijslijst kan zijn bij voorbehoud.

Prijzen bestaan ieder behandeling en mogen afwijken in verband betreffende de grootte betreffende het te behandelen gebied. 

De prijzen van een behandelingen bestaan afhankelijk over de grootte van het behandelgebied. Op de prijslijst ontharen vindt u dan ook ons verkoopprijs inzicht. Zo u recht heeft op een vergoeding, kan u op deze plaats voor het tevens gegarandeerd aanspraak op vervaardigen.

Het uitkomst is superstijl, gemakkelijk, glanzend hoofdhaar en ben daar bijzonder over te communiceren. Ook werd daar al die tijd genomen om mijn haar in montuur te knippen, hetgeen in de treatment zit.

De onkosten voor dit laser/ ipl ontharen kunnen door de zorgverzekeraar geraken vergoed. Ook zonder doorverwijzing met uw arts of dermatoloog.

De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder dit huidoppervlak. Na plusminus 6 tot 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is de huid haarvrij. Om het effect te behouden adviseren wij eenmaal per jaar langs te aankomen teneinde de laserbehandeling te herhalen.

Kom vervolgens langs een vrijblijvend intakegesprek. Het resultaat is een ons huidanalyse en een huidtherapeut stelt vanwege u dan ook een persoonlijk behandelplan op. Zo beseft u precies welke methode voor u definitieve ontharing het meest passend kan zijn en hetgeen u dan ook kan verwachten.

Vier weken voor de behandeling mag u dan ook ook niet onder de zonnebank of zonnen buiten factor 50, hiermee voorkomt u dan ook pigmentvlekken. Tijdens zwangerschap of ons antibioticakuur mag daar ook niet onthaard worden.

Laserbehandelingen en IPL geraken steeds meer aangeboden tegen stuntprijzen, het omdat de apparatuur aldoor voordeliger is en er daardoor steeds meer praktijken bijkomen. We raden u echter immers aan om te kiezen voor een praktijk betreffende expertise en u dan ook echt te laten voorlichten vantevoren, dit daar voor foutief behandeling over de laser- en de IPL apparatuur brandwonden en andere klachten mogen voortkomen.

Heden was mijn eerste treatment met IPL. Ik heb altijd zo'n rooie puntjes op mijn benen gehad en het wou je verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *